Hij is een ondernemende en zorgzame man. Hij straalt leiderschap en gezelligheid uit, een man die zijn verantwoordelijkheden neemt met lach op zijn gezicht.

A.
M
begin 60
Brabant

Sprekende groen-bruine ogen, verzorgd stijl grijs haar en een vriendelijk gezicht. Hij is onderhoudend en charmant maar ook direct en eerlijk. Je weet wat je aan hem hebt en je kan op hem bouwen. Hij is vrolijk en positief, de lach is nooit ver weg.
Hij is zelfverzekerd en hij vertrouwt op de keuzes die hij maakt. Dat maakt dat hij creatief en out-of-the-box durft te gaan, graag zelfs. ‘Het komt vast wel goed en anders had het anders moeten lopen.’

Na zijn opleiding moest hij in dienst, maar daar had hij geen trek in dus startte hij een eigen bedrijf om er onderuit te komen. 39 jaar later is zijn hoveniersbedrijf nog altijd een bloeiende onderneming. Groen is zijn passie, de natuur, de diversiteit van bloemen en bomen, het creëren, kweken en maken. Hij kreeg daarnaast de kans mee te werken aan diverse uitdagende opdrachten. Kan niet, komt niet in zijn vocabulaire voor, er is altijd een oplossing.
Naast zijn bedrijf is hij betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven en participeert hij in diverse besturen. Als hij in de gelegenheid is en denkt iets toe te kunnen voegen, dan zal hij dat doen.

Hij houdt van paarden en hij heeft een fokkerij en wat paarden op stal. Hij is uiteraard erg graag buiten en hij is ook graag aan zee, bij voorkeur in zijn chalet in Zeeland.
In de loop der tijd heeft hij diverse dierbare vriendschappen opgebouwd en met hen spreekt hij geregeld af voor een etentje en een drankje en af en toe gaan ze op wandelvakanties. Hij is een gastheer en stelt graag zijn huis open voor een gezellige avond.
Hij heeft interesse in beeldende kunst en er staan wat fraaie stukken in zijn huis en tuin. Hij houdt van fietsen en op zijn tijd een mooi glas wijn.

De vrouw die bij hem past is positief en enthousiast. Net als hij gaat ze er graag op uit en staat ze open voor nieuwe ervaringen. Ze is eerlijk en trouw en ze heeft belangstelling voor de mens en de wereld om haar heen. Ze is vrouwelijk en charmant, ze heeft oog voor kwaliteit en staat met haar voeten stevig op de grond. Ze is respectvol en sportief en ze heeft gevoel voor humor.

Interesse? Of ken je een leuke single man die je een mooie relatie wenst met een vrouw zoals in deze omschrijving?

Reageren is vrijblijvend en kosteloos. Jouw gegevens worden zeer discreet behandeld. Voor vragen, bel matchmaker Marie-José Bosch-Kuiper op 06 51 40 36 59 of mail naar mariejose@artemismatchmaking.nl

Reageer op dit profiel

ID:
A-H
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.