D. Alphen a/d Rijn
D.
begin 50
Vrouw
Alphen a/d Rijn

Ze is een positieve en lieve vrouw die van aanpakken weet. Meisjesachtig, zelfstandig en een doorzetter. Veel liefde voor haar dierbaren en haar dieren.

Ze is een toegankelijke en warme vrouw, woonachtig in een prachtig boerderijtje in Alphen aan de Rijn. Ze is vriendelijk en geïnteresseerd, ze stelt een ander snel op zijn gemak en ze is opmerkzaam. Ze benoemt wat ze ziet en geeft een ander hiermee het gevoel echt gezien te worden.
Ze heeft een jeugdige uitstraling en ze is slank en vitaal. Half lange blonde haren, vriendelijke blauwe ogen en een open gezicht, een knappe verschijning!

Ze heeft haar passie gevonden als recruiter. Het mooist aan haar werk vindt ze het contact met mensen en de vrijheid haar tijd zelf in te kunnen delen. Ze is doelgericht en ze zet dan ook graag haar tanden in een opdracht en zorgt ervoor dat ze slaagt.

Naast haar werk is ze graag buiten met haar dieren. Ze heeft vier pony’s, vogels en een hond waar ze gek op is. De zorg voor de dieren en het onderhoud aan haar huis ziet ze meer als een hobby dan als werk. Ze vindt het heerlijk om buiten te wonen en veel van de natuur mee te krijgen.

Ze heeft een aantal goede vriendinnen en een hele goede band met haar zus. Met deze vrouwen spreekt ze graag af om lekker te lunchen of een terrasje te pakken. Gezellig samen wat drinken en lekker bijpraten. Ook ziet ze haar moeder veel, samen met haar zus is ze mantelzorger voor haar.

Ze is iemand die van aanpakken weet, ze is een zelfstandige vrouw. Ze is vrouwelijk en ook een no-nonsense vrouw. Ze is niet van teveel poespas maar wel verzorgd en gekleed. Eerder een goed zittende spijkerbroek met goeie sneakers, dan een rokje met pumps.
Ze is een empathische en zorgzame vrouw met veel ruimte voor een ander. Lief en gevoelig maar ze kent wel haar grenzen.

De man die bij haar past is een verzorgde en vriendelijk man. Hij is aandachtig, galant en heeft oog voor haar. Ze vindt het leuk als hij attent is en zorgzaam en ook dat hij een fijn eigen leven heeft. Hij heeft begrip voor haar liefde voor haar dieren en hij is een sociaal mens.
Samen genieten van de mooie dingen in het leven èn ruimte houden voor elkaars eigen dingen.

Reageer op dit profiel

ID:
D. Alphen a/d Rijn

Dank voor uw bericht.