D. is een ontwikkelde en intelligente man. Hij staat sterk in zijn schoenen, heeft een brede kennis en interesse en is sportief. Een enthousiaste golfer en skiër.

D.
Man
begin 50
Oost Nederland

D. begin 50, is een zelfverzekerde en intelligente man, woonachtig in het oosten van Nederland. Hij is een indrukwekkende man die toch toegankelijk is. D. is breed ontwikkeld en zeer geïnteresseerd in de mens en de wereld om hem heen. Hij is niet snel van zijn stuk te brengen, kan een goed doordachte of gevatte grap waarderen en hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Hij is eindverantwoordelijke bij een grote onderneming. De combinatie van het werken met mensen, ze te motiveren en te inspireren, en het werken aan gecompliceerde en strategische vraagstukken, houdt hem gemotiveerd en uitgedaagd.

In zijn vrije tijd is D. iemand met veel verschillende dingen leuk vindt. Hij is nog altijd erg sportief en hij golft graag en veel. In de winter mag hij graag skiën.
Hij houdt van lezen, zeer uiteenlopend maar vooral thrillers en non-fictie. Hij gaat graag naar het theater en de opera maar ook naar concerten en soms met vrienden naar de kroeg.

Vrienden zullen hem omschrijven als stabiel en ontspannen. D. is iemand die in een groep niet direct op de voorgrond treedt, maar als het fout gaat, of er moet iets geregeld worden, trekt aan wat touwtjes en dan komt het weer voor elkaar. Waar een ander de aanjager of de grappenmaker is, is hij meer de regisseur. Op de achtergrond maar zeker aanwezig.

De vrouw die bij D. past is intelligent, ontwikkeld en zelfstandig. Ze heeft haar eigen leven en ze vindt het prima dat hij dat ook heeft. Hij vindt het aantrekkelijk als ze ergens echt voor staat en daar met passie voor gaat.
Hij vindt het heel belangrijk dat ze net als hij hoffelijk is. Daarmee bedoelt hij dat je iedereen gelijk en met respect behandelt. Hij is allergisch voor misplaatste arrogantie of zogenaamd belangrijk doen. D. is iemand die kan genieten van grote maar vooral van kleine dingen. De zon die doorbreekt of goede espresso.
D. is een verzorgde en sportieve man en hij houdt ervan als zijn vrouw dat ook is. Ze is net als hij nuchter en stabiel, ze heeft een eigen mening en staat met open vizier in het leven.

Reageer op dit profiel

ID:
D. Oost Nederland
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.