top of page

Hij is een ondernemende en positieve man die met open vizier in het leven staat. Hij is nieuwsgierig en een aanpakker. Warm en sociaal en tegelijkertijd stoer en daadkrachtig.

A.
M.
eind 50
Oost NL

Vrolijke lichte ogen, verzorgd kort haar en jongensachtige en vrolijke lach, hij is een knappe man die zichzelf goed verzorgt. Hij kleedt zich stijlvol en modern, hij is sportief en fit en hij heeft een positieve en toegankelijke uitstraling.

Voor zijn vrienden is hij een loyale en trouwe vriend, je weet bij hem precies wat je aan hem hebt. Hij is eerlijk en duidelijk. Hij is een nuchtere man die goed zijn eigen weg weet te vinden. Hij heeft zelfspot en hij is gevat. Hij geeft niet snel op als hij ergens in geloofd, hij is ondernemend, verantwoordelijk en hij staat positief in het leven.

Hij is een ondernemer, hij heeft een neus voor mooie kansen en hij heeft het lef om te investeren. Het leukste aan zijn werk is om deze kansen te vinden en ze tot een nog groter succes te maken. Hij heeft oog voor kwaliteit en interesse in huizen en inrichting. Zijn werk geeft hem vrijheid, hij is zelfstandig en hij heeft er plezier in.

In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig. Hij houdt van fitness, hij golft en tennist en hij wandelt. Hij heeft een fijne vriendengroep die hij al van jongs af aan kent. Met hen heeft hij mooie reizen gemaakt, spreekt hij geregeld af om te sporten of lekker samen te eten en een mooie fles wijn soldaat te maken.

De vrouw die bij hem past is charmant en sportief. Ze heeft gevoel voor humor en staat sterk in haar schoenen. Ze is zelfredzaam en positief. Ze kan genieten van mooie dingen en is tegelijkertijd nuchter, zowel verzorgd als naturel.

Reageer op dit profiel

ID:
Energieke en opmerkzame man met een actief en sportief leven
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.

bottom of page