Hij is een opmerkzame en betrokken man bij wie het glas altijd halfvol is. Hij is initiatiefrijk en geïnteresseerd, hij heeft oog voor de ander.

F.
Man
eind 60
Nijmegen

Hij heeft sprekende bruine ogen, hij is verzorgd en hij heeft vriendelijk gezicht. Hij is intelligent en is geïnteresseerd in de ander. Hij stelt vragen en is oprecht betrokken .
Hij is amicaal en makkelijk in de omgang, heeft wat meegemaakt en kan mooie verhalen vertellen maar heeft vooral aandacht voor zijn gesprekspartner. Een positieve en eerlijke man.

Hij heeft altijd met passie zijn beroep uitgevoerd.
Het leukst aan zijn werk is het mee de boer op mogen gaan met ondernemers. Meedenken, handelen en proberen alle eisen te verbinden. Creatief denken, je kunnen verplaatsen in een ander en dit te combineren met zijn vakkennis. Hij doet het nog steeds met veel plezier. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij.

In zijn vrije tijd is hij graag buiten. Golfen of wandelen, het liefst bourgondisch wandelen langs verschillende terrassen ;).
Hij heeft interesse in kunst en geschiedenis en leest verschillende kranten.

De vrouw die past bij hem is intelligent en ontwikkeld. Mooi als je elkaar kan vinden in goede gesprekken en zo elkaars visie leert kennen. Jezelf blijven en samen zijn.

Reageer op dit profiel

ID:
F. Nijmegen
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.