Zij is een ondernemende en positieve vrouw. Ze is krachtig en zelfstandig en ze zit in de drivers seat van haar leven.

G.
Vrouw
70
Brabant

Sprekende bruine ogen, verzorgde bruine haren en een vriendelijk lach, ze is een opvallende verschijning die energie en plezier uitstraalt. Ze is krachtig en zelfstandig en ze zit in de drivers seat van haar leven.
Ze is dapper en ze durft, het leven is mooi en je moet eruit halen wat erin zit. Kan niet bestaat niet voor haar. Ze heeft humor en een twinkeling in haar ogen: bravoure en gezelligheid.
Ook is ze zorgzaam en opmerkzaam, ze voelt anderen goed aan en vindt het niet erg voor een ander te zorgen. Als ze het kan doen, zal ze het doen.

Ze is therapeut en ze ontvangt in haar praktijk mensen met allerlei problemen. Het geeft haar veel voldoening er te kunnen zijn voor mensen en ze weer een duw in de goede richting te geven. Haar vakgebied is blijvend in ontwikkeling en ze blijft leren wat ze mooi en uitdagend vindt.

Ook in haar privéleven is ze actief. Ze fiets en gaat naar de sportschool. Ze houdt van koken, een terrasje pakken en gaat graag naar de film of het theater. Ze is gek op de sauna en ze houdt erg van lezen. De band met haar broers en schoonzussen is goed, ook hen ziet ze regelmatig. Daarnaast spreekt ze graag af met haar vriendinnen.

Woorden die bij haar passen zijn
Actief: haar vrienden zullen zeggen dat ze altijd druk is, maar, als je haar nodig hebt dan is ze er.
Wijs: Ze is ontwikkeld en weet veel. Ze denkt graag mee met anderen als ze ergens vastlopen.
Gezellig: ze heeft humor en maakt plezier in het leven. Een beetje ondeugend soms.
Eerlijk: Eerlijkheid heeft ze hoog in het vaandel
Nieuwsgierig: Er is altijd wel weer een opleiding of cursus die haar aandacht trekt of iets wat ze nog wil leren.

De man die bij haar past is zelfverzekerd en hij heeft een mening. Hij is opmerkzaam en eerijk. Ze vind het leuk als hij attent is en net als zij actief en betrokken bij de maatschappij. Hij heeft een fijn eigen leven en hij houdt ervan om samen leuke dingen te ondernemen.

Reageer op dit profiel

ID:
G. Brabant
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.