Ze is verantwoordelijk en betrokken maar ook gevat en grappig. Serieus en betrouwbaar en tegelijkertijd humorvol met verrassende inzichten.

M.
V
midden 50
Amsterdam

Zij is een energieke en betrokken vrouw. Sprekende blauwe ogen, verzorgde halflange blonde krullen en erg goed gekleed, met haar komt er iemand binnen. Ze loopt rechtop, ze is zich bewust van zichzelf en haar omgeving en ze heeft een krachtige uitstraling. Dit  maakt dat je haar niet snel over het hoofd ziet.

Ze houdt van een uitdaging en zoekt graag het onbekende op. Het hoeft niet altijd van een leien dakje te gaan, een hobbel op de weg stimuleert haar creatief denkvermogen en brengt haar soms op plekken waar ze anders nooit geweest zou zijn. 
Ze is geïnteresseerd en belezen en ze spreekt uit waar ze voor staat. Met respect voor de ander en zonder zichzelf te verloochenen. Ze is eerlijk en heeft de gave om van iedere situatie de positieve kanten te zien. Ze klaagt niet maar accepteert het of ze doet er iets aan.
Daarnaast is ze attent en zorgzaam maar eerder op een motiverende dan op een troostende manier.Momenteel is ze eindverantwoordelijk voor een middelbare school voor speciaal onderwijs. Het ontwikkelen van nieuwe strategieën en systemen en zo het onderwijs voor kinderen te verbeteren is uitdagend en het geeft veel voldoening. Fijn om met een team te werken en een gemeenschap te vormen als school.

In haar vrije tijd houdt ze ervan lekker te koken of uit eten te gaan. Naar musea en steden bezoeken, ze heeft interesse in cultuur en historie. Af en toe naar muziekpodia als Paradiso of het concertgebouw, massale zalen als de Ziggodome zijn niet aan haar besteed. De beschikbaarheid van alles wat Amsterdam te bieden heeft, vindt ze heel fijn en ze maakt er dankbaar gebruik van. Ze maakt graag mooie reizen, dat kan dichtbij zijn maar graag ook ver weg.
Ze is sportief en gaat naar de sportschool en ze loopt hard. En boven alles houdt ze enorm van lezen.De man die bij haar past staat op zichzelf en heeft een eigen mening.  Hij is intelligent en nieuwsgierig en vindt het leuk om onbekende paden te bewandelen.  Een creatief denker die uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij is niet afwachtend maar zet zijn schouders eronder als hij iets wil bereiken.
 Hij is verantwoordelijk en heeft oog voor de maatschappij. Net als zij heeft hij oog voor kwaliteit en kan hij om zichzelf lachen.

Reageer op dit profiel

ID:
Gevatte en lieve blondine
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.