J. Friesland
J.
eind 40
man
Friesland

Hij is een energieke en eerlijke man. Hij staat stevig in zijn schoenen en is een snelle denker. Gevat waardoor soms verassend geestig uit de hoek komt.

Hij is opgegroeid in een normaal en nuchter gezin met een 3,5 jaar oudere zus. Zijn ouders waren warm en liefdevol en hij heeft een leuke jeugd gehad. Momenteel is hij eindverantwoordelijk voor de detachering bij een corporate. Mooi aan zijn werk vindt hij het ondernemerschap en de vrijheid. Zelf keuzes maken en hier de verantwoordelijkheid voor dragen. Daarnaast krijgt hij energie van de samenwerking met zijn team. Wederzijds respect en waardering in een dynamisch bedrijf.

In zijn vrije tijd is hij altijd wel bezig. Hij is enorm handig en hij doet graag klussen in huis. Van het maken van een veranda voor in zijn tuin tot wat dan ook, hij kan het maken. 
Daarnaast is hij muzikant, hij drumt in een band en treed af toe op. Niet verassend dat hij gek is op muziek, van TOTO tot Metallica tot symfonische rock. Als het kan graag live.
Hij houdt van varen op zijn sloep, een drankje doen met vrienden en af toe een goeie film kijken.

Vrienden zullen over hem zeggen dat wat je ziet, is wat je krijgt. Hij is eerlijk en heeft een mening over dingen. Hij is opmerkzaam en doorziet veel. Hij authentiek en eerlijk en daarom ook origineel en geestig. Hij is gezellig en plezierig in de omgang en je kan van hem op aan.

Reageer op dit profiel

ID:
J. Friesland

Dank voor uw bericht.