Zij is verzorgd, intelligent en vrolijk. Een positieve en daadkrachtige vrouw die aan veel dingen wel een positieve draai weet te geven.

M.
Vrouw
mid 50
Amsterdam

Sprekende blauwe ogen, verzorgde halflange blonde krullen en erg goed gekleed, met haar komt er iemand binnen. Ze loopt rechtop, ze is zich bewust van zichzelf en haar omgeving en ze heeft een krachtige uitstraling.

Ze neemt haar verantwoordelijkheden, ook in de maatschappij. Ze is geïnteresseerd en belezen en ze spreekt uit waar ze voor staat. Met respect voor de ander en zonder zichzelf te verloochenen. Ze is eerlijk en betrokken en heeft de gave om van iedere situatie de positieve kanten te zien. Ze klaagt niet maar accepteert het of ze doet er iets aan.
Daarnaast is ze attent en zorgzaam maar eerder op een motiverende dan op een troostende manier.

In haar vrije tijd houdt ze ervan lekker te koken of uit eten te gaan. Musea en steden te bezoeken, ze heeft interesse in cultuur en historie. Af en toe naar muziekpodia als Paradiso of het concertgebouw, massale zalen als de Ziggodome zijn niet aan haar besteed. De beschikbaarheid van alles wat Amsterdam te bieden heeft, vindt ze heel fijn en ze maakt er dankbaar gebruik van. Ze maakt graag mooie reizen, dat kan dichtbij zijn maar graag ook ver weg.
Ze is sportief en gaat naar de sportschool en ze loopt hard. En boven alles houdt ze enorm van lezen.

De man die bij haar past is net als zij nieuwsgierig en hij staat met open vizier in het leven. Hij is intelligent en houdt ervan om erop uit te gaan. Hij is niet afwachtend maar zet zijn schouders eronder als hij iets wil bereiken. Hij is verantwoordelijk en zit daarom ook in de drivers-seat van zijn leven. Net als zij staat hij positief in het leven kan hij om zichzelf lachen.

Reageer op dit profiel

ID:
M. Amsterdam2
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.