M. Groot Amsterdam
M.
begin 60
Vrouw
Groot Amsterdam

een sprankelende energieke vrouw die met open vizier in het leven staat. Ze houdt van de natuur en de stad. Van cultuur, sporten en lachen.

M. is een charmante en enthousiaste vrouw van begin 60.  Ze begroet je met twee knalblauwe ogen en een stralende lach! M. is een positieve en realistische vrouw die van het leven houdt. Ze bruist van de energie en ze staat met open vizier in het leven. M. is een zelfstandige vrouw die haar eigen gang gaat maar ook makkelijk en graag verbinding maakt met mensen. Ze is warm, empathisch en communicatief zeer vaardig.

Het carrière pad van M. ontwikkelt zich ‘aan de voorkant’ van het bedrijfsleven waarin markten en klanten centraal staan. De afgelopen jaren werkt zij als zelfstandig marketing- en
communicatieadviseur/manager.

M. is een positief en vrolijk mens met een groot hart. Uit verschillende periodes in haar leven heeft ze mooie vriendschappen overgehouden; vrienden met wie zij regelmatig op pad gaat. 

M. is een ondernemende en actieve vrouw. Ze doet aan: yoga, aquarobics, wandelen, fietsen en kajakken. Ze houdt ook van zeilen, dansen, skiën en is het bezit van een gvb. Zowel de natuur als de stad met kunst, theater en muziek (jazz, R&B en soul) trekt. En niet te vergeten leuke restaurants!

Woorden die M.omschrijven zijn: jeugdig, humor, sociaal, een levensgenieter. Ze is nieuwsgierig, actief en ondernemend. Ook is ze eerlijk, positief kritisch en direct.

De man die bij M. past is een man die wat van de wereld heeft gezien, authentiek is, die weet hoe de hazen lopen. Een verzorgde, ondernemende en sympathieke man met een verhaal. Hij is algemeen ontwikkeld en intelligent.

M. trekt er graag samen op uit, lekker actief de natuur in of spontaan een cultureel & culinair weekendje Parijs. Een mooie gelegenheid voor fijne gesprekken (praten én luisteren). Thuis is het fijn ontspannen; een boek lezen, film kijken of samen koken en een mooi glas wijn drinken. Respectvol naar elkaar, op gevoelsniveau in verbinding zijn, je bij elkaar thuis voelen.

Reageer op dit profiel

ID:
M. Groot Amsterdam

Dank voor uw bericht.