Zij is een gevoelige en intelligente vrouw, een combinatie van vrouwelijk en stoer. Ze heeft oog voor kwaliteit, is vrouwelijk gekleed in draagbare en kwalitatieve kleding. Integriteit heeft ze hoog in het vaandel staan en ze is lief en zorgzaam.

M.
Vrouw
begin 50
Soest

Halflange bruine haren, sprekende bruine ogen, slank en verzorgd. Ze is dapper en staat voor haar keuzes, als ze ergens aan begin maakt ze het doorgaans ook af. Integriteit heeft ze hoog in het vaandel staan en ze is lief en zorgzaam.

Ze heeft een lange en mooie carrière gehad als onderzoeker voor een financiële instelling. Het was uitdagend, spannend, moeilijk en ook leuk, stoer en het gaf voldoening. Na ruim 20 jaar was het mooi geweest en besloot ze een ander pad te gaan bewandelen. Momenteel werkt ze in het bankwezen als onderzoeker.

In haar vrije tijd is graag en veel buiten. Het bos en nog liever naar het strand. Ze houdt van tuinieren, van wandelen en fietsen. Ze is sportief, ze traint met een personal trainer en ze doet aan yoga.
Ze houdt van cultuur, theater, musea en geschiedenis. Ze leest veel, boeken het liefst in het engels, maar ook het FD en het NRC. Filmhuis films, koffie drinken met vriendinnen, naar de sauna. Ze heeft altijd verse bloemen in huis en houdt ervan om bij de open haard te zitten.

De vrouw die bij haar past is een intelligente en ontwikkelde vrouw die oprecht geïnteresseerd is. Ze vraagt door en is nieuwsgierig. Ze staat sterk in haar schoenen en ze is vrouwelijk en zorgvuldig. Ze vrouwelijk en lief en geniet van het leven.

Reageer op dit profiel

ID:
M. Soest
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.