Ze is een ondernemende en charmante vrouw. Breed ontwikkeld, sociaal en ze geniet van het leven in de stad.

N.
Vrouw
begin 50
Midden Nederland

Ze is zeer verzorgd, ze kleed zich vrouwelijk en heeft oog voor kwaliteit. Ze heeft halflange blonde haren en sprekende blauwe ogen. Ze is slank en modieus.

Ze is een ondernemer en een harde werker, een doorzetter. Ze is een vrouw van haar woord en erg plichtsgetrouw. Ze is lief en makkelijk in de omgang. Een ander voelt zich snel op zijn gemak bij haar, ze is geïnteresseerd, zorgzaam en heeft humor. Ze combineert kracht en ambitie met respect en ruimte voor een ander.

Ze heeft jaren in het bedrijfsleven gewerkt maar haar passie was en is fashion. Ze is daartoe ook stappen gaan zetten. Sinds 2006 is ze ondernemer in de luxe mode industrie.

In haar privéleven is ze ook een ondernemende en sociale vrouw. Daarnaast is ze sportief, ze traint met een personal trainer en ze hoopt binnenkort het tennis weer op te pakken.

Ze houdt van lezen en van het filmhuis en het theater. Ze bezoekt graag galeries en heeft interesse in kunst. Ze woont midden in de stad en daar geniet ze van.

De man die bij haar past is net als zij ondernemend en positief. Hij kan om zichzelf lachen en hij is geïnteresseerd in een ander. Ze vindt het leuk als hij actief is en zijn eigen mening heeft.

Reageer op dit profiel

ID:
N. midden NL
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.