N. Noord-Brabant
N.
50
Vrouw
Noord-Brabant

Ze is een krachtige en energieke vrouw. Ze heeft een eigen mening maar is niet oordelend. Liefdevol en warm voor haar dierbaren.

Ze is een ruimdenkende en zelfstandige vrouw. Verzorgd en vrouwelijk gekleed en tegelijkertijd straalt ze pit uit. Met een open houding treedt ze je tegemoet, ze heeft aandacht voor de ander. Energiek en ze heeft wilskracht.
Daarnaast is ze lief en geeft ze makkelijk terug. Eenmaal in haar hart is ze een warme en loyale vriendin die veel begrip en ruimte heeft voor de ander. Ze is respectvol èn heeft respect voor de waarheid. Ze praat niet met je mee en zal je indien nodig de waarheid vertellen. Echter altijd met zorgvuldigheid en respect. Ze heeft wel een mening, maar ze oordeelt niet.

In haar vrije tijd geniet ze van de mooie dingen die het leven haar biedt. De natuur waar ze tussen woont, tuinieren en wandelen. Uit eten gaan, een mooi glas wijn en vooral: goed gezelschap. Ze heeft in verschillende fases in haar leven dierbare en mooie vriendschappen gesloten. Vrienden zien haar als een stabiele en loyale vriendin. Ze biedt een luisterend oor en ze is attent.
Ze is erg sportief en ze sport dagelijks, dat is voor haar uitlaatklep en een manier van opladen. Ze houdt van literatuur en van muziek, als het even kan ook live zoals Concert at Sea met haar beste vriendin, of jazz, of klassiek, of kleinkunst zoals Wende Snijders. Ze houdt ook erg van kunst en heeft verschillende bijzondere werken in haar huis staan/hangen. TV kijkt ze eigenlijk nooit, om te ontspannen puzzelt ze soms.

De man die bij haar past is vitaal en actief, net als zij. Hij is ruimdenkend, staat niet snel van iets te kijken maar is nieuwsgierig en open minded. Hij heeft zelfkennis en hij staat sterk in zijn schoenen.
Hij heeft een fijn eigen leven en wil tegelijkertijd moeite doen voor de ander en voor hen samen. Zo staat zij er ook in.

Reageer op dit profiel

ID:
N. Noord-Brabant

Dank voor uw bericht.