Zij is een vrolijke en daadkrachtige vrouw. Ze is opgeruimd en positief en staat sterk in haar schoenen.
Ze is geïnteresseerd in een ander en ze is gevat en grappig.

T.
Vrouw
mid 40
Midden NL

Ze heeft een verzorgde en sportieve uitstraling. Vriendelijke groene ogen, een toegankelijke stralende lach en lang haren die ze graag in een staart draagt. Ze kleedt zich stijlvol en ze houdt van kwaliteit.
Met haar open en vriendelijke uitstraling die tegelijkertijd krachtig is, voel je je snel op je gemak. Ze is geïnteresseerd in een ander en ze is gevat en grappig. Ziet dingen soms net anders en brengt daarmee een ander licht op de zaak. Ze is goudeerlijk en zal altijd eerlijk zeggen wat ze vindt. Ze kan iemand daarmee ook motiveren of uitdagen verder te denken dan iemands neus lang is.
Ze is zorgzaam en betrokkenen, een betrouwbare vriendin en zus die nieuwsgierig en dankbaar in het leven staat.

In haar privéleven is ze een actieve en sociale vrouw. Ze houdt erg van wandelen, dit doet ze dagelijks met haar twee hondjes en ze tennist. Musea, dagjes uit, naar de film of lekker uit eten, net als bij velen is dit wat ook zij graag doet. Net als reizen maar dan liever niet met een rugzak of tent, wel naar bijzondere bestemmingen.
Ze heeft veel leuke mensen om zich heen, een paar zeer goede en lange vriendschappen, fijne buren en gezellige tennisvriendinnen.

In haar leven zijn er verschillende mooie liefdes geweest. Met hen heeft ze een mooie tijd gehad maar ze zijn op een gegeven moment uit elkaar gegroeid.
De man die bij haar past is intelligent en hij staat met open vizier in het leven. Net als zij is hij nieuwsgierig en geïnteresseerd. Zij eet en leeft gezond maar houdt van een bourgondische man. Hij staat voor zichzelf, hij is ontwikkeld en hij is blij met zijn leven.

Reageer op dit profiel

ID:
T.
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.