Vrouw maastricht
A.
begin 60
Vrouw
Maastricht

Zij is een stijlvolle en creatief denkende vrouw. Ze is nieuwsgierig en meedenkend en heeft een unieke kijk op de wereld.

A., begin 60, is een zeer verzorgde en charmante vrouw, woonachtig in Maastricht. Ze heeft een vriendelijke lach, sprekende blauwe ogen en blond half lang haar, een mooie vrouw. Ze praat makkelijk en is goedlachs, ze heeft veel zelfspot en dat maakt de kennismaking ontspannen en leuk. Een intelligente vrouw, zowel intellectueel als emotioneel.

A. is nieuwsgierig en heel open minded, dit gecombineerd met een sterk strategisch inzicht maakte dat ze bij de corporates waar ze gewerkt heeft, het vertrouwen kreeg haar eigen ideeën ontwikkelen en uit te werken. Momenteel is ze nog altijd actief in verschillende commissariaten.

De intellectuele uitdaging, het vernieuwende & onbekende en het dragen van verantwoordelijkheid zijn voor haar de ingrediënten die haar werk zo leuk maken. Het meedenken en anderen verder helpen, samen ongebaande paden betreden en zo de wereld een beetje veranderen.

Privé houdt A. ervan om haar vrienden te zien, lekker uit eten gaan of een borrel drinken. Ze is erg sportief en traint meerdere malen per week met een personal trainer. Ook wandelt ze veel, sowieso is ze heel graag buiten.

Ze houdt van kunst en cultuur een ook van muziek. Door haar dochter is ze op hoogte van de hedendaagse hits, maar ze houdt ook van opera, soul en pop. Haar nieuwsgierige aard maakt dat ze eigenlijk heel veel wel leuk vindt. Je kan haar overal mee naar toe nemen, ze houdt van het nieuwe en onbekende. Echter, één ding slaat ze jaarlijk met liefde over en dat is carnaval.

A. is een hele positieve vrouw, ze maakt er altijd het beste van. Ze is heel zelfstandig en tegelijk ook heel warm en zorgzaam. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ze is heel loyaal.

De man die bij A. past is net als zij werelds en staat met open vizier in het leven. Hij is breed ontwikkeld en nieuwsgierig. Ze vindt het leuk als hij opmerkzaam is en galant. Hij kan er goed tegen dat ze heel zelfstandig is. Hij heeft humor en neemt zichzelf wel eens op de hak. Hij heeft zelfvertrouwen en zijn glas zit altijd half-vol.

Reageer op dit profiel

ID:
Vrouw maastricht

Dank voor uw bericht.