Hij is een charismatische en energieke man met een originele blik op het leven. Jeugdig, ontwikkeld en welbespraakt. Actief en ondernemend.

W.
Man
begin 70
Rotterdam

Hij heeft de energie en uitstraling van een man van eind 50. Hij is alert, jeugdig, jongensachtig en levendig.

Een ondernemer met nog altijd erg veel plezier in zijn werk. Ook is hij graag op het water, als het kan gaat hij zeilen op zijn boot. Hij is belezen en nieuwsgierig. In zijn leven zijn er aan aantal goede vrienden voor wie hij soms kookt en met wie hij een glas wijn drinkt. Hij is dol op muziek, als het even kan live. Blues, Jazz en klassiek, naar een festival. Hij is sportief, hardlopen en aan zijn conditie werken. Naast zeilen natuurlijk.

Vader van drie mooie kinderen met wie hij een uitstekende band heeft. Hij is doortastend en analytisch, maar ook attent en zorgzaam. Hij houdt van kwaliteit en kan kritisch zijn. Hij neemt zijn verantwoordelijkheden en hij is niet bang om de hete kolen uit het vuur te halen. Hij heeft in zijn leven het nodige meegemaakt, maar altijd de veerkracht gevonden er sterker uit te komen. Het leven is mooi en hij geniet ervan.

Reageer op dit profiel

ID:
W.
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.