top of page

Hij is zelfverzekerd en hij staat daarom ontspannen in het leven. Hij heeft vertrouwen en hij kan tegen een stootje.

W.
M
40
Amsterdam

Gezegend met een bovenmatige interesse in de Europese cultuur en geschiedenis is hij een ontwikkelde en belezen man. Hij leest graag en veel, hij houdt van klassieke muziek, gaat graag naar het concertgebouw en houdt erg van uit eten gaan of echt goed koken. Hij is graag buiten, hij golft en houdt van wandelen.
 Klinkt als een oude ziel en dat is hij ergens ook wel ware het niet dat er ook een speelse en vrolijke jongen tegenover je zit. Hij speelt met woorden, is een hele snelle denker en maakt graag doorgedachte grappen; het liefst nog over hemzelf.

Zijn vrienden en familie zijn belangrijk voor hem, hij is loyaal en zorgzaam. Je weet dat je van hem op aan kan. Hij is geïnteresseerd en sociaal verbindend, hij regelt graag dat de hele groep weer eens bij elkaar is. 
Hij is erg vriendelijk en kan ook dominant zijn. Hij weet vaak goed wat hij wil en hij spreekt zich uit. Sommige zullen hem soms wat ongenuanceerd of direct vinden, maar is bovenal eerlijk en graag duidelijk.

In zijn professionele leven is hij financieel eindverantwoordelijk bij een zelfstandige non-profit. Naast dat deze rol hem uitdaagt en interesseert is, staat de instelling waar hij werkt, voor iets waar zijn hart ligt. Om zijn steentje hieraan te kunnen bijdragen geeft hem veel voldoening.
Naast deze baan vervult hij diverse bestuursfuncties op vrijwillige basis.

De vrouw die bij hem past heeft humor en snapt zijn grappen. Ze heeft een brede interesse en snapt zijn passie voor geschiedenis en de klassieke wereld.  Hij waardeert het als ze hem op zijn plek weet te zetten. 
Hij houdt ervan als een vrouw vrouwelijk en charmant is. Ze is aantrekkelijk en goed verzorgd en net als hij is ze extravert en ze kan om zichzelf lachen.

Reageer op dit profiel

ID:
W. Amsterdam
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.

bottom of page