Couple Having Coffee

Grand Cru

In zes maanden tijden zetten we een intensieve samenwerking op waarin we jouw match gaan definiëren en gaan vinden.

Dit pakket is er voor ondernemers, professionals en zelfstandigen die graag snel schakelen.

Het begin

Binnen 48 uur na jouw aanmelding bel ik je op voor een korte telefonische kennismaking. Je vertelt mij waar je naar op zoek bent en ik kan je wat vertellen over mijn werkwijze. Als je hier een goed gevoel over hebt en ik ook denk dat ik je kan helpen, plannen we een vrijblijvende intake in.

 

De kennismaking

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden of ergens bij jou in de buurt, ik rij graag naar je toe. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt over mij en mijn werkwijze. Dat je het vertrouwen voelt dat ik echt snap waar je naar op zoek bent. Ben je na ons gesprek enthousiast geworden en heb je er vertrouwen in, dan gaan we een samenwerking aan.

Het profileren

Naar aanleiding van onze kennismaking schrijf ik over jou een profiel en maak ik voor jou de Artemis-Liefdesscan. Het profiel is anoniem geschreven maar representeert jou. Ik gebruik het om jou te introduceren bij een match.

De liefdesscan geeft in een oogopslag weer

wat bij jou past, welke types je beter kan

ontwijken en welke singles je eens een kans

zou moeten geven.

Screen%20Shot%202021-04-07%20at%2011.11_

Het vinden

Nadat je jouw profiel goedgekeurd hebt ga ik voor je op zoek. Om de juiste match te vinden put ik uit verschillende bronnen:

 

  • Database Artemis Matchmakers

  • Persoonlijk netwerk

  • Online search

  • Landelijk netwerk van andere bureaus

 

Afhankelijk van jouw wensen en profiel stellen we een persoonlijk plan op om de search zo effectief mogelijk te maken.

De ontmoeting

Bij een match introduceer ik jullie aan elkaar. Zijn jullie beiden geïnteresseerd dan ik plan ik voor jullie de eerste ontmoeting. Uiteraard hoor ik achteraf graag hoe jullie het gevonden hebben, gaan we de ontmoeting evalueren en plannen de volgende te nemen stappen. Minstens iedere twee weken hebben we contact en begeleid ik je in het daten. Na drie maanden hebben we een korte evaluatie.

Ja ik wil

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je erachter komen of Artemis Matchmaking ook voor jou iets kan beteken in de liefde? Neem contact met ons op en we gaan het bespreken.