Marie-José in actie

Singles coaching

Je hebt eigenlijk alles wel op de rit. Een mooie baan, een fijn huis en een sprankelend sociaal leven en het zou zo leuk zijn dit te delen met een leuke partner. 

Er ligt voor iedereen een mooie liefde in het verschiet, echter soms zie je het gewoon niet. De snelle wereld waarin we leven, vol hoge verwachtingen en weinig tijd, maken dat liefde in den beginne al moet opboksen tegen moeilijke barrières. 

 

Ik help je om deze kleiner en makkelijker te maken. Samen maken we van het daten weer iets dat leuk is. Soms met waardevolle tips en soms met confronterende inzichten, altijd met humor en compassie.

De liefdesscan

De scan waarin je in één oogopslag ziet waar jouw behoeftes liggen, waar je voor moet oppassen en welke kansen er nog op jou aan het wachten zijn.

 
artemis matchmaking werkwijze

werkwijze

1st step singles coaching

Contact

Binnen 48 uur na jouw aanmelding bel ik je op voor een telefonische kennismaking. Ik wil graag weten waar je tegen aanloopt en wat jouw verwachtingen zijn. 

Welke ervaringen kan je met mij delen en kan ik jou al voorzien van wat advies of inzichten? Als dit voor allebei goed voelt plannen we een intake in. Op basis van de intake maak ik voor jou een liefdesscan en een profiel.

201112_MarieJose_Artemis-84_edited.jpg
2nd step singles coaching

intake

De intake is een uitgebreide kennismaking en duurt circa 1,5 uur. Tijdens dit gesprek leer ik je kennen en maak ik een inschatting van jouw valkuilen in de liefde. Op basis van de intake bepalen we het verdere coachingsplan voor jou. Misschien blijft het bij deze intake, misschien is het nuttig om er een aantal momenten van te maken.

201112_MarieJose_Artemis-50.jpg
Asset 96-8.png
3rd step singles coaching

liefdes-scan

De liefdesscan is een analyse van jouw ideale match. Waar moet iemand aan voldoen, voor welk type moet je oppassen en welk type zou je eigenlijk eens een kans moeten geven? Opgemaakt in een overzichtelijk schema.

201112_MarieJose_Artemis-46_edited_edited.jpg
4th step singles coaching

profiel

 

Het profiel is opgebouwd uit twee elementen. Het gaat over jou, hoe je overkwam op mij. Wat zou een potentiële match  over jou moeten weten voordat jullie elkaar ontmoeten.Het tweede element is een uitgebreide uitleg van de liefdesscan. Waar zijn mijn bevindingen op gebaseerd en welke inzichten en aanbevelingen wil ik je graag meegeven.

pakketten

 

singels coaching

€ 250,- 

Dit is inclusief​:

  • Gesprek van circa 1,5 uur

  • Liefdesscan

  • Profiel

tarieven zijn inclusief btw. 

EXTRA CONSULT

€ 100,- 

Een extra consult van

60 minuten

tarieven zijn inclusief btw. 

delux plan

€ 477,- 

Dit is inclusief​:

  • Gesprek van circa 1,5 uur

  • Liefdesscan

  • Profiel

  • Vier consults

tarieven zijn inclusief btw.