top of page

Zij is een charmante, enthousiaste en wereldse vrouw met gevoel voor humor. Ze staat positief in het leven, interesse voor de mens en de wereld om haar heen.

A.
Vrouw
begin 60
Zuid Nederland

Zij is een enthousiaste en ontwikkelde vrouw met gevoel voor humor. Ze staat positief in het leven, interesse voor de mens en de wereld om haar heen.

Ze is intelligent, zowel intellectueel als emotioneel. Loyaal en zorgzaam, een warme vrouw met diepgang.Een succesvolle internationale carrière die zich momenteel vooral afspeelt in verschillende adviesorganen. Veel vrijheid, vooral om te reizen en te ontdekken.

Privé een fijn sociaal netwerk, uit eten gaan, genieten van een glas wijn. Lezen, kunst, cultuur & muziek. Ze heeft een brede interesse en vindt veel dingen leuk. Staat met een open vizier in het leven en oordeelt niet. Ze is respectvol en empathisch, een fijn mens om bij te zijn. Tegelijkertijd heeft ze een mening en staat ze ergens voor, maar altijd met respect. Ze is eerlijk en tactvol en heeft heerlijke positieve humor.

Sport graag, wandelt veel met haar hond, recent gestart met golf. Bovendien is ze een liefdevolle moeder.Ze zoekt een hoog opgeleide, sportieve en geïnteresseerde man. Hij is charismatisch, positief en geniet van het leven. Opmerkzaam en galant. Tevreden met zijn eigen leven en ruimte voor de liefde. Net als zij.

Interesse? Of ken je een leuke single man die je een mooie relatie wenst met een vrouw zoals in deze omschrijving?

Reageren is vrijblijvend en kosteloos. Jouw gegevens worden zeer discreet behandeld. Voor vragen, bel matchmaker Marie-José Bosch-Kuiper op 06 51 40 36 59 of mail naar mariejose@artemismatchmaking.nl

Reageer op dit profiel

ID:
A
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.

bottom of page