top of page

Zij is een energieke en levendige vrouw die ook rust uitstraalt. Avontuurlijk en een rots in de branding tegelijkertijd. Intelligent, ontwikkeld en humor.

E.
Vrouw
eind 50
Noord-Brabant

Zij is een positieve en ondernemende vrouw. Verzorgde donkere halflange haren, sprekende ogen en een mooie huid, ze oogt jeugdig en vlot. Ze kleedt zich zakelijk, vrouwelijk en hip, ze straalt kwaliteit uit.
Als ze binnenkomt dan gaat dat niet onopgemerkt, ze is vrolijk en aanwezig, een energieke vrouw. Tegelijkertijd straalt ze rust uit, ze staat sterk in haar schoenen en is niet snel van haar stuk te brengen. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat merk je. Je kan van haar op aan en ze is warm en zorgzaam. Een rots in de branding waarmee je ook een feestje kan bouwen.

Ze is werkzaam als HR manager Europe bij een internationale corporate. De diversiteit binnen haar functie maakt haar werk uitdagend en interessant. Ze schakelt op veel verschillende niveaus en is betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf en van de mensen. Het geeft haar veel voldoening.
Naast haar werk spreekt ze graag af met haar vrienden. De meeste van hen kent ze al jarenlang. Wandelen, uit eten gaan of naar een terras, of beter nog, ergens gaan dansen of een weekendje weg. Ze is een sociale en actieve vrouw. Ze houdt ervan lekker te koken voor haar bezoek.
Ze is sportief, houdt erg van dansen (o.a. salsa) en ze traint op een kickboksschool. Wat cultuur betreft gaat ze het liefst naar kleinkunst of naar het filmhuis, maar ook een leuk concert of festival trekt haar, zeker als ze er kan dansen!
Een liefdevolle moeder voor haar twee volwassen dochters.

De man die bij haar past is ontwikkeld en intelligent. Net als zij heeft hij veel energie en is hij ondernemend. Familie is belangrijk voor hem en hij is zorgzaam. Ze vindt het leuk als hij een rijk sociaal leven heeft en zijn eigen agenda heeft. Hij heeft een eigen mening en geeft haar af en toe wat tegengas.
Hij is oprecht geïnteresseerd in zijn omgeving en hij staat met open vizier in het leven.

Reageer op dit profiel

ID:
E. Noord-Brabant
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.

bottom of page