top of page

Zij is een positieve en warme vrouw. Met humor en oprechte interesse maakt ze makkelijk contact met je. Ze is spontaan en gezellig, straalt energie en zin in het leven uit. Ze kan genieten van grote maar ook de kleine dingen in het leven.

E.
Vrouw
eind 50
Brabant

Ze heeft verzorgde blonde haren, blauwe ogen en een toegankelijke uitstraling. Je voelt je direct op je gemak. Ze is vriendelijk, goedlachs en vrolijk, ze is empathisch en voelt feilloos aan wat er in de ander omgaat. Met humor en oprechte interesse maakt ze makkelijk contact met je. Ze is spontaan en gezellig, straalt energie en zin in het leven uit. Ze kan genieten van grote maar ook de kleine dingen in het leven.

Na haar opleiding is ze in de zorg gaan werken en daar werkt ze nog steeds. Naast haar werk heeft ze de opleiding tot IC verpleegkundige gedaan en momenteel werkt ze daar veel plezier. Het werk is intens en geeft haar veel voldoening.

In haar vrije tijd is ze een actief en sociaal mens. Ze wandelt graag en veel en als het mooi weer is pakt ze ook de fiets. Ze houdt van lezen, theater, cabaret en musea. Ze is creatief en ze knutselt en timmert decoraties voor in huis. De fotografeert en werkt dit ook uit in boeken. Koken vindt ze leuk, lekker eten met een mooi glas wijn.

De man die bij haar past is ondernemend en actief. Net als zij is hij verzorgd. Hij is zelfstandig, een man van zijn woord en hij is eerlijk. Hij is opmerkzaam en galant, spreekt zich uit en heeft interesse in de ander. Ze vindt het leuk als hij ook een buitenmens is.

Reageer op dit profiel

ID:
E. Brabant
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.

bottom of page