top of page

Zij is een creatief denker die kan omdenken. Hobbels op de weg zijn kansen om het op een andere manier te doen. Ze is lief, geïnteresseerd en heeft humor.

M.
V
Eind 50
Amsterdam

Sprekende blauwe ogen, verzorgde halflange blonde krullen en goed gekleed, met haar komt er iemand binnen. Ze loopt rechtop, ze is zich bewust van zichzelf en haar omgeving en ze heeft een krachtige uitstraling.

Ze houdt van een uitdaging en zoekt graag het onbekende op. Het hoeft niet altijd van een leien dakje te gaan, een hobbel op de weg stimuleert haar creatief denkvermogen en brengt haar soms op plekken waar ze anders nooit geweest zou zijn. Ze heeft de gave overal wel de humor van in te zien, ook als het echt even helemaal tegenzit.

Ze is geïnteresseerd en belezen en ze spreekt uit waar ze voor staat. Met respect voor de ander en zonder zichzelf te verloochenen. Ze is eerlijk en heeft de gave om van iedere situatie de positieve kanten te zien. Ze klaagt niet maar accepteert het of ze doet er iets aan.
Daarnaast is ze attent en zorgzaam maar eerder op een motiverende dan op een troostende manier.

In haar vrije tijd houdt ze ervan lekker te koken of uit eten te gaan. Naar musea en steden bezoeken, ze heeft interesse in cultuur en historie. Af en toe naar muziekpodia als Paradiso of het concertgebouw, massale zalen als de Ziggodome zijn niet aan haar besteed.

De beschikbaarheid van alles wat Amsterdam te bieden heeft, vindt ze heel fijn en ze maakt er dankbaar gebruik van. Ze maakt graag mooie reizen, dat kan dichtbij zijn maar graag ook ver weg.
Ze is sportief en gaat naar de sportschool en ze loopt hard. En boven alles houdt ze enorm van lezen.

Ze heeft een bijzonder goede band met haar twee kinderen. Ze vormen een sterk 3-span  maar zonder de deur bij elkaar plat te lopen. Ze hebben alledrie een fijn eigen leven en ze delen de mooie en belangrijke momenten met elkaar.

De man die bij haar past staat op zichzelf en heeft een eigen mening.  Hij is intelligent en nieuwsgierig en vind het leuk om onbekende paden te bewandelen.  Een creatief denker die uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij is niet afwachtend maar zet zijn schouders eronder als hij iets wil bereiken.
Hij is verantwoordelijk en heeft oog voor de maatschappij. Net als zij heeft hij oog voor kwaliteit en kan hij om zichzelf lachen.

Reageer op dit profiel

ID:
Humoristische en ontwikkelde blondine
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.

bottom of page