top of page

Zij is een warme en intelligente vrouw. Ze begint direct een geanimeerd gesprek waardoor de ontmoeting ontspannen is. Ze is geïnteresseerd en open, ze is toegankelijk en vriendelijk. Een gezellige en leuke vrouw.

V.
Vrouw
eind 50
Noord-Brabant

Ze is verzorgd en ze oogt jeugdig, half lange bruine haren en lichte sprekende ogen.

Na de middelbare school is ze verpleegkunde gaan studeren in Eindhoven en na haar studie is ze ook in de zorg gaat werken.
Ze werkt nog altijd in de zorg maar inmiddels als zelfstandige op management niveau. Ze is een harde werker en oprecht betrokken bij haar team en begaan met de organisatie. Het verbeteren van processen en ontwikkelen van de teams, de mensen echt verder kunnen brengen.
In haar privé leven is ze een actieve en sociale vrouw. Ze heeft een aantal goede vriendinnen die belangrijk zijn voor haar en met wie ze veel onderneemt. Naar het theater, naar een concert of festival of lekker naar de film. Muziek is belangrijk voor haar, heerlijk om van te genieten en ook verrijkend om nieuwe muziek te leren kennen. Ze houdt daarnaast van paardrijden, doet aan yoga en de leest heel graag. Haar vriendinnen zullen over haar zeggen:

Ze is betrokken en makkelijk in de omgang. Ze kan goed met feedback omgaan, haar vrienden en zij zijn gewend om elkaar dappere vragen te stellen. Met respect elkaar af en toe een spiegel voorhouden. Ze is nieuwsgierig en opmerkzaam.
Haar werkomgeving zal haar typeren als warm zakelijk. Ze is wel een professional en ze heeft een kritische blik, maar daarnaast heeft ze oog voor de mens en is ze empathisch.

Haar match is niet iemand die zijn kennis en mening van de daken schreeuwt, maar eerder het type stille wateren, diepe gronden. Als je hem beter leert kennen, verrast hij met zijn visie, zijn humor en originaliteit.

Reageer op dit profiel

ID:
Warme en intelligente vrouw
Geslacht
Hoe heb je Artemis Matchmaking gevonden?

Dank voor uw bericht.

bottom of page