top of page

Justin & Hailey Bieber love story

Van verkering met bedrog, verdriet en verraad naar een stabiele en liefdevolle relatie. Hoe zit het tussen Justin & Hailey Bieber?Justien Bieber, Hailey Baldwin, Hailey Bieber

In 2009 werd Justin door de acteur Stephen Baldwin (een van de beroemde Baldwin-broertjes) voorgesteld zijn dochter Hailey, toen 12 jaar en een echte Belieber, ze was smoorverliefd op de toen 15 jarige Justin en een van zijn meest enthousiaste fans.

Hailey Bieber, Hailey Baldwin, Justin Bieber, Stephan Baldwin
Hailey & Stephan Baldwin met Justin

De geruchten machine kwam toen al op gang maar van een relatie was toen absoluut nog geen sprake.justin.bieber.selena.gomez
Justin Bieber & Selena Gomez

In 2011 komen ze elkaar weer tegen op een premiere. Justin heeft dan nog een relatie met Selena Gomez dus meer dan vriendschap zit er niet in. Ze kunnen het echter wel erg goed met elkaar vinden en delen hun vertrouwen en geloof in God.


Vier jaar later is Justin weer single en gaan ze samen uit eten. Een casual date met groet gevolgen, zo zou later blijken. Beiden zaten absoluut niet op een serieuze relatie te wachten en Hailey zegt hierover aan de nieuwsgierige pers: "We are not an exclusive couple. He’s about to go on tour. Relationships at this age are already complicated, but I don't really like to talk about it because it's between me and him.”
8 maanden na hun eertje diner als 'scharrels' loopt het dan ook mis. Justin ontvolgt haar op Instagram, hij is niet blij met haar vriendschap met Drake. Hij maakt het weer goed met Selena maar na 6 maanden is deze liefde toch definitief bekoeld.


In juni, 1 maand na de definitieve breuk met Selena, komen Justin en Hailey elkaar weer tegen bij een bijeenkomst van hun kerk. Ze kunnen het nog altijd erg goed vinden en Hailey wil graag weer vrienden zijn met hem. Hij heeft echter zijn twijfels. Hij wil geen vrienden zijn met haar. Hij wil veel meer.

In juli 2018 gaan ze samen op vakantie naar de Bahama's. Hij vraagt haar daar ten huwelijk. In september van datzelfde jaar bevestigen ze hun wettelijk huwelijk aan de wereld. Op 30 september 2019 trouwen ze voor de kerk.

Marriage-Justin-Bieber-Hailey-Bieber-Baldwin-Wedding

Na het Ja-woord begint het pas


Maar dan begint het dan pas. In de tijd verkering en verliefdheid lijkt een relatie vanzelf te gaan. Alles aan elkaar is leuk en je bent blind voor eventuele tekortkomingen. Maar dan komt de realiteit. Bij Hailey en Justin kijkt de hele wereld mee, de druk is enorm groot.

Ze zijn open over hun mogelijkheden en uitdagingen, het is echt niet altijd leuk. Ieder huwelijk kent uitdagingen, immers, geen pieken zonder dalen.


Het is de kunst steeds weer voor elkaar te kiezen. Iedere dag er weer het beste van willen maken, voor jezelf en voor je partner. Ik kies vandaag weer voor jou. Ondanks alles, ik kies ervoor het leuk te maken met jou. Ik kies ervoor jou te vertrouwen, ik kies ervoor jou het het voordeel van de twijfel te geven. Ik kies jou.
Commentaires


bottom of page