top of page

Van droge theorie naar liefde

Een theoretische strategie die jou helpt aan een liefdevolle relatie. Klinkt als een mooie salespitch hoor ik je denken. Dat mag :) Maar lees toch even verder.

Singles die graag een relatie willen proberen vaak van alles:

 • Het niet te graag willen. Want als je er teveel mee bezig bent dan lukt het zeker niet, zegt men…

 • Openstaan voor andere types

 • Veel daten

 • Je laten koppelen door vrienden

 • Lid worden van clubjes

 • Singlereizen

 • Datingapps

 • Etcetera

Aan de inzet ligt het niet maar soms leidt alle moeite toch niet tot het gewenste resultaat. Als je het doel niet bereikt moet je de strategie aanpassen.

Iedere missie behoeft een goed plan

Het is mijn missie om singels weer het geloof in de liefde terug te geven. Ik help je aan een succesvol plan van aanpak met de Artemis Liefdes-scan. Deze scan is gebaseerd op de SWOT-analyse en maakt inzichtelijk welke kansen je nu laat liggen. De scan is ondersteunend aan mijn missie. Als matchmaker zie ik mijn klanten echt en heb ik ze iets te vertellen. Hoe zie ik ze in de liefde staan, welke krassen zitten er op hun ziel en hoe werkt dit door in hun liefdesleven? Als je last hebt van een belemmerende overtuiging dan kan de liefde van je leven voor je staan maar je ziet haar/hem niet. Of je ziet elkaar wel even en er kan wat gescharreld worden, maar tot een echte relatie komt het niet. Mijn klanten zijn vaak zeer te spreken over de profielen die ik schrijf. Het ego in ons vindt het fijn om gezien te worden en dat mag ook, sterker nog, ieder mens verdient het om echt gezien te worden! Een uitgeschreven profiel is het visitekaartje waarmee ik jou introduceer bij een potentiële match. Het profiel is dus echt een tool voor mij als matchmaker en verder niet iets waar mijn klant iets mee kan. Ja, aan je ouders sturen of zo, en dat doen ze ook vaak, maar daar stopt het wel. Hoe goed ik mijn klanten ook zie en hoe mooi ik het profiel ook opteken, ik heb niet de illusie

dat ze dit profiel er af en toe nog eens bijpakken om te lezen, hoe dacht Marie-José hier ook alweer over? En dat is logisch want de vorm is hier niet geschikt voor.

Met het juiste gereedschap klaar je de klus

Om mijn klanten wel een goed instrument de bieden heb ik de scan ontwikkeld. De scan is overzichtelijk en concreet. Een persoonlijk opgetekende liefdesscan met inzichten én opdrachten. Een analyse waarin je in één oogopslag weer terug gaat naar jouw echte doel en jouw kansen. Een geheugensteuntje en een aanmoediging. Want ons brein leert door te herhalen. Met vertrouwen in het brein kan je naar je gevoel. Omdat de scan zo concreet en duidelijk is heeft het brein rust. Ik daag je uit om de scan te spiegelen met jouw gevoel. Klopt het wat er staat? De scan heeft vier topics:

 1. Wat breng jij in de relatie

 2. Waar moet jouw partner mee om kunnen gaan

 3. Wie zou jij eigenlijk eens een kans moeten geven

 4. Wie moet je vanaf nu gaan ontwijken


Het maakt je bewust. Bewustwording van jouw zijn en jouw doen is de helft van de weg naar de oplossing. Met de scan kom je dus op de helft van jouw doel: een liefdevolle relatie met een partner die echt bij je past.
bottom of page