top of page

Welk relatiebemiddelingsbureau kies je?

Je bent helemaal klaar met dat swipen. Alle goedbedoelde koppelpogingen van vrienden ben je zat. Je wil wel graag weer de liefde vinden maar in de supermarkt verkopen ze het niet en de liefde belt ook niet zomaar aan.

Je overweegt om je in te schrijven bij een relatiebemiddelingsbureau maar dan begint er weer een hele nieuwe zoektocht…


Welk relatiebemiddelingsbureau kies je? Wat kan jou nou echt helpen bij het maken van je keuze? Hoe mooi alle websites er ook uit zien en hoe vriendelijk en betrouwbaar de matchmakers ook overkomen, het blijft een spannende keuze! Waar moet je nou op letten? Wij van WC-eend adviseren uiteraard WC-eend ;)


Maar ook niet alle singles passen bij ons dus om je te helpen bij jouw keuze adviseren wij je om op deze punten te letten:

  1. Het bureau dat bij jou past heeft jouw potentiële liefde in het bestand of weet waar ze deze kunnen vinden. Vraag aan het bureau om hun klant te omschrijven. Artemis Matchmaking specialiseert zich bijvoorbeeld in financieel zelfstandige vrijgezellen die open minded zijn en een wereldse blik hebben.

  2. Kan het bureau een goede inschatting maken van wat bij jou past? Laat het bureau een profiel schijven van jou. Klopt het beeld wat ze schetsen? Voel jij je hierdoor aangesproken? Klopt dit goed dan weten ze waarschijnlijk ook wel wat bij je past. Laat je hierdoor leiden en sta open voor hun ideeën hierover.

  3. Heb je een klik? Met jouw matchmaker ga je een periode intensief aan de slag. Respecteer je haar/zijn mening? Kan je feedback van haar/hem ontvangen? Als je daar over twijfelt moet je het misschien niet doen. Het is een intiem proces en van jou wordt gevraagd dat jij je echt open kan stellen voor de liefde. Dit begint met een goede vertrouwensband met je matchmaker.

  4. Kent het bureau iedereen uit de database? Zien ze iedereen persoonlijk? Om goed te kunnen matchen moet je iemand in de ogen gekeken hebben, althans daar geloven wij in. Een foto van iemand vangt nooit een persoonlijkheid en alleen een goed gesprek brengt een inhoudelijk beeld.

  5. Heb jij er echt zin in? Word jij enthousiast als je je matchmaker spreekt? Ga je deze reis maken en ben je bereid je te laten leiden? Wees eerlijk naar jezelf en ga het alleen aan als je er klaar voor bent. Is dit het geval dan ga je een hele leuke en spannende tijd tegemoet!

Geld betalen om de liefde te zoeken voelt voor veel singles als falen. Onzin natuurlijk, in steden als New York

en Londen zie je al dat het de normaalste zaak van de wereld is om een bureau in te schakelen voor de liefde. Een bureau doet de voorselectie, geeft eerlijke feedback en is volkomen discreet. We zijn allemaal druk en tijd is kostbaar. Dat is ook waarom jij een makelaar inhuurt om jouw droomhuis te vinden en je auto door de wasstraat haalt. Liefde is niet te koop maar tijd wel!
Comments


bottom of page