top of page

Liefdeshoroscoop van de boogschutter

Boogschutter en de liefde 23/11 - 22/12


Sagittarius Boogschutter

Staat liefde in de sterren geschreven? Wie zal het zeggen maar vermakelijk is het wel.


Over de Boogschutter


Boogschutter is wijs, open-minded, integer, liefdevol, intelligent, eerlijk, enthousiast en een energieke minnaar. Boogschutter heeft behoefte aan een langdurige relatie, maar ook behoefte aan vrijheid. Het kan even duren, een vaste relatie, omdat Boogschutter angst heeft verbintenissen aan te gaan. Boogschutter is een vermakelijke partner en wil dat haar of zijn partner ook een maatje is. Geen kalm, saai, voorspelbaar leventje voor Boogschutter, maar spontane avonturen. Omdat Boogschutter niet van negatief ingestelde mensen houdt, doet zij of hij er alles aan die te ontlopen. Een te aanhankelijke partner die negatief is ingesteld is dan ook geen match. Boogschutter wil haar of zijn partner bijstaan en steunen, maar gruwt van wederzijdse afhankelijkheid, jaloezie en bezitterige partners. Welk horoscoop past het beste bij Boogschutter?


De perfecte sterrenbeelden match:

Leeuw, Boogschutter, Waterman


Twee Boogschutters zijn een perfecte match. Geen akelige ruzies, irritaties of andere relatie problemen. Ze kunnen fel en driftig uitvallen tegen elkaar, maar als ze uitgeraasd zijn voelen ze zich nog meer verbonden. Met hun dynamische en gedreven karakter ontdekken ze samen wat voor plezierige dingen het leven hen te bieden heeft.


Gaat goed samen met:

Ram, Tweelingen, Weegschaal, Schorpioen

Ram en Boogschutter passen bij elkaar, vooral op seksueel gebied heeft dit stel veel met elkaar gemeen. Beiden houden van directe seks, waar of wanneer dan ook. Toch kan een Ram-Boogschutter relatie problematisch zijn. Het ene moment verklaart Boogschutter zijn of haar eeuwige liefde en het volgende moment wil Boogschutter zonder Ram op vakantie, waardoor Ram verbaasd en jaloers achter blijft.


Is geen match met:

Stier, Kreeft, Maagd, Steenbok, Vissen


Boogschutter en Stier zijn geen match, Stier is van nature bezitterig en jaloers. Omdat Boogschutter er een hekel aan heeft om te worden vastgepind en beperkt, is het voor beiden moeilijk om gelukkig te zijn in deze relatie. Boogschutter houdt net als Stier van huis en haard, maar zeker niet dag in dag uit.


2 Comments


Harm Burggraaff
Harm Burggraaff
Jul 25, 2023

Voelen ze zich NOCH meer verbonden?… serieus?…

Like
Marie-José Bosch-Kuiper
Marie-José Bosch-Kuiper
Jul 27, 2023
Replying to

Hai Harm, dank voor jouw opmerkzame blik! Wat een domme fout he, ik heb er gewoon overheen gelezen. Als je nog meer foutjes ziet hoor ik je graag! Alvast dank en noch een mooie dag gewenst.

Like
bottom of page